Over ons

Vacatures

Wil je werken in een ideële organisatie met een prettige en dynamische werksfeer? Wil je nuttig werk doen en een bijdrage leveren aan de oplossing van milieuproblemen? Wil je werken met gemotiveerde en creatieve collega's? Kom dan werken bij Milieudefensie! Bekijk hier onze vacatures.
03 maart 2016 02 augustus 2016
Milieudefensie zoekt een Fondsenwerver particuliere markt (0,6 fte - 6 maanden)

Milieudefensie zoekt een Fondsenwerver particuliere markt (0,6 fte - 6 maanden)

Milieudefensie zet zich vol in om klimaatverandering te stoppen. Communicatie en fondsenwerving zijn daarbij cruciaal. Onze ambities zijn groot. Net als de uitdagingen waar we voor staan om een eerlijke en duurzame toekomst te realiseren. Als we samen de schouders eronder zetten, kunnen we van de klimaatcrisis een kans maken. Een kans om te bouwen aan een fossielvrije, eerlijke en duurzame samenleving en economie. Waar we kiezen voor eerlijke oplossingen die niet ten koste gaan van mensen in andere landen en de generaties na ons. Ben jij een enthousiaste ervaren fondsenwerver en wil jij de uitdaging aangaan om de inkomsten en het aantal leden van Milieudefensie verder te laten groeien?

Lees verder...

Ervaren inhoudelijk medewerker Rechtzaak Gezonde Lucht

Ervaren inhoudelijk medewerker Rechtzaak Gezonde Lucht

Om klimaatverandering te stoppen werkt Milieudefensie aan versnelling van de overgang naar een klimaatvriendelijke samenleving. Daarbij kiezen we voor eerlijke oplossingen - oplossingen die niet ten koste gaan van Zuidelijke landen en van de generaties na ons, en die in eigen land meer mensen betrekken en zorgen voor banen. Milieudefensie bouwt aan een beweging van mensen die dit ook willen. Samen spreken we achterblijvers aan, zorgen we dat barrières worden weggenomen en dat eerlijke oplossingen kunnen doorbreken. Zo zorgen we ervoor dat Nederland 'om' gaat.

Lees verder...

Gezocht: Jongeren met passie voor gezonde steden!

Gezocht: Jongeren met passie voor gezonde steden!

Wij, jongeren, hebben nog het langst in steden te leven en het is tijd dat onze ideeën over ruimtegebruik, vervoer en groen in de steden gehoord worden! Dit is belangrijk omdat de uitlaatgassen van auto’s een groot effect hebben op onze gezondheid en verantwoordelijk zijn voor bijna een kwart van de CO2-uitstoot in Nederland. Maar ondanks dit alles nemen auto’s het grootste deel van de kostbare ruimte in onze steden in. Dit kan eerlijker!

Lees verder...

Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden

Wil je graag de handen uit de mouwen steken voor een beter milieu? Bij Milieudefensie is volop vrijwilligerswerk te doen! Lees meer over de mogelijkheden.

Lees verder...